De WaveMotion behandeltafel, een primeur voor de Benelux

Wat is het? 
Wave motion is een nieuw concept van behandeltafel, waarbij het tafelvlak volledig los kan worden gezet. Hierdoor kan de tafel zo worden ingesteld dat ze tijdens de behandeling 360° kan draaien, 7° zijwaarts en 3° voor-achterwaarts kan kantelen. De tafel beweegt op die manier mee met de impulsen die aan het lichaam worden gegeven.

Wat is het werkingsprincipe?
Door het meebewegen van de tafel krijg je als patiënt het gevoel dat je op het water dobbert. Het ritme van de harmonische bewegingen zorgt voor een gevoel van diepe ontspanning. Daardoor kan ik als osteopaat snel op zoek gaan naar spanningsvelden in je lichaam (de zones die gespannen blijven terwijl de rest van je lichaam volledig ontspant), en die dan tot rust brengen, gebruikmakend van het ontspannende van de tafel

Wat zijn de voordelen van WaveMotion?
WaveMotion werkt algemeen relaxerend, en kan je bvb helpen bij het verminderen van stress of bij slaapstoornissen. WaveMotion stimuleert de doorbloeding, optimaliseert het weefselherstel bij blessures, helpt ontgiften, verbetert de beweeglijkheid en vermindert je pijngevoeligheid.